Over Ergoform

Ergoform is in 2001 opgericht door de broers Bart en Joep van Erven. Al sinds de start van ons bedrijf maken we hoogwaardige aanrecht- en werkbladen op maat. Inmiddels ontwerpen en leveren we ook maatwerk keukens, meubels en maatwerk interieurs.

 

Dat doen we met veel passie en plezier voor particulieren, maar ook in grote aantallen voor zakelijke opdrachtgevers, zoals woningcoöperaties, de retail, horeca en kantoren.

 

Ons familiebedrijf is in ruim 20 jaar uitgegroeid tot een team van gepassioneerde vakmensen van interieuradviseurs, interieurbouwers tot installateurs en monteurs. We werken vanuit onze werkplaats in Goirle, Noord-Brabant, maar particuliere en zakelijke opdrachtgevers door heel Nederland weten ons te vinden.

Over Ergoform

Maatwerk voor particulieren en bedrijven

Consumenten en bedrijven kunnen bij ons terecht voor op maat gemaakte meubels en interieurs. Van een tv-meubel in dezelfde stijl als de keuken, een kastenwand perfect passend in een nis, tot een complete inloopkast of een luxueuze badkamer. Maar ook een ontvangstbalie op maat of een bar in de personeelskantine kunnen we ontwerpen en maken.

Samen kijken we naar de mogelijkheden en bieden we passende oplossingen. Exclusieve materialen, kwaliteit en uitstraling voor een eerlijke prijs.

 

Kom gerust langs in onze fabrieksshowroom om de mogelijkheden te bespreken, onze diversiteit aan materialen en kleuren te bewonderen en onze vakmensen aan het werk te zien. Een metamorfose van je keuken, badkamer of volledige interieur is bereikbaarder dan je denkt!

[ Bezoek onze showroom ]
Maatwerk voor particulieren en bedrijven

Direct contact met de makers

We geloven in korte lijnen en werken niet met tussenpersonen, dure winkels of showrooms in het land. Je hebt bij ons rechtstreeks contact met de makers. Daardoor is ons assortiment breed, kunnen we de beste kwaliteit garanderen en blijft de prijs zo aantrekkelijk mogelijk.

 

Direct contact met de makers